TALER

Foto: Pressefoto

Sue Dewhurst

Employee communication specialist, trainer and author

TID: Ikke fastsat
STED: Ikke fastsat

Den interne kommunikatør anno 2020
I årevis har interne kommunikatører arbejdet på at blive forretningsstrategiske rådgivere, men hvorfor er denne kamp endnu ikke vundet? Og hvorfor er det, at ekstern kommunikation og marketing ofte får flere ressourcer, mere anerkendelse og en større bid af topledelsens opmærksomhed?

Måske er tiden kommet til, at intern kommunikation opfylder det forretningsmæssige potentiale, som disciplinen længe har hævdet at have. Men hvad kræver det?

Disse spørgsmål vil Sue Dewhurst, forfatter, underviser og specialist i intern kommunikation, give sit meget kvalificerede svar på i et eksklusivt live-interview på scenen. Sue har i 15 år arbejdet som senior intern kommunikatør, både som konsulent og in-house i større organisationer. De seneste ti år har Sue fokuseret på udvikling og læring ved at undervise og coache tusindvis af ledere og
interne kommunikatører i en lang række organisationer. Hendes modeller og framework bruges i organisationer i hele verden. Endelig er hun medforfatter til bogen: ”Successful Employee Communications: A Practitioner’s Guide to Tools, Models and Best Practice for Internal Communication”.

KONTAKT

TILMELDNING, BETALING OG PRAKTIK:
Patrick Mark Reimers
pmr@journalistforbundet.dk
Tlf: 33 42 80 00

PROGRAM:
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf.: 26 36 27 83

KOM-PRISER:
Anne Skriver
anne@kforum.dk
Tlf: 26 33 22 82

MARKEDSFØRING:
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf.: 26 36 27 83

 

VENUE

THE PLANT
Raffinaderivej 22
2300 København

Se kort

ARRANGØRER

BILLETTER

Copyright @ KOM20 2020