TALER

Foto: Anne Mie Dreves

Lotte Hansen

Adm. direktør, Hansen & Ersbøll Agenda

TID: Ikke fastsat
STED: Ikke fastsat

Tag stilling, og undgå at blive en meningsløs kommunikatør

Er vi blevet meningsløse? Vores grundlæggende kompetencer som kommunikatører er der ikke noget galt med, og alt efter vores speciale oversætter vi det, andre i organisationen eller i det politiske sekretariat vil, til medarbejderne, chefen, kunden eller borgeren.

Lotte Hansen mener, at branchen bør finde et etisk ståsted, hvis vi vil undgå at gøre os selv meningsløse. Men hvordan leverer vi mening? Vi kunne begynde at stå for noget selv. Hvordan kan vi som branche bidrage til en mere bæredygtig verden i det store og i det små? Her er vi som branche bagud, for vi har endnu ikke et klart svar på, hvordan vores kommunikationsydelser kan bidrage til en mere bæredygtig verden.

Alle verdens store ledere tager i dag aktivt stilling til verden omkring dem, og som kommunikatører gælder det om at komme ind, hvor topledelsen er. Vi skal turde fortælle chefen, hvilket forslag der giver flest kunder eller penge på den korte bane, men vi skal også have modet til at foreslå den kommunikationshandling, der giver størst positiv impact på verden omkring os. Det kræver to ting: At vi ved, hvordan man måler det, og at vi tør sige det.

Lotte kommer også med konkrete eksempler på, hvad vi skal gøre mere og mindre af, så vi tager strategien tilbage og er med til at forandre verden.

KONTAKT

TILMELDNING, BETALING OG PRAKTIK:
Patrick Mark Reimers
pmr@journalistforbundet.dk
Tlf: 33 42 80 00

PROGRAM:
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf.: 26 36 27 83

KOM-PRISER:
Anne Skriver
anne@kforum.dk
Tlf: 26 33 22 82

MARKEDSFØRING:
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf.: 26 36 27 83

 

VENUE

THE PLANT
Raffinaderivej 22
2300 København

Se kort

ARRANGØRER

BILLETTER

Copyright @ KOM20 2020