TALER

Foto: Pressefoto

Lasse Perrild

Stifter og partner, Common Consultancy

TID: Ikke fastsat
STED: Ikke fastsat

Mød fake news med det rette beredskab

Hvad gør du, når din virksomhed eller organisation rammes af fake news? Det spørgsmål bør alle stille sig selv. Fake news er blevet et vilkår, som vi må lære at leve med, og vi kommer ikke til at kunne løse det med lovgivning. Et af de farlige aspekter ved fake news er, at det vender bevisbyrden. Den inkriminerende og falske information bruger sociale mediers viralitet til at sprede anklagerne som ringe i vandet. Man er skyldig indtil, det modsatte er bevist. Og opgaven med at bevise jeres egen uskyld ligger alene hos jer selv. 

Det har aldrig været nemmere at sprede fake news, og man behøver ikke engang en
magtfuld stats ressourcer for at trænge igennem. Denne nye virkelighed øger behovet for, at du og din organisation styrker jeres kriseberedskab. I dag bør enhver organisation have et specifikt beredskab til håndteringen af fake news.

Lasse Perrild vil tale om, hvordan man spotter fake news, hvordan man tager det i opløbet, og hvordan du forbereder det rette beredskab til at håndtere fake news, når det rammer jeres organisation. Oplægget vil være krydret med de nyeste eksempler på fake news, og hvordan de er blevet håndteret både godt og mindre godt.

KONTAKT

TILMELDNING, BETALING OG PRAKTIK:
Patrick Mark Reimers
pmr@journalistforbundet.dk
Tlf: 33 42 80 00

PROGRAM:
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf.: 26 36 27 83

KOM-PRISER:
Anne Skriver
anne@kforum.dk
Tlf: 26 33 22 82

MARKEDSFØRING:
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf.: 26 36 27 83

 

VENUE

THE PLANT
Raffinaderivej 22
2300 København

Se kort

ARRANGØRER

BILLETTER

Copyright @ KOM20 2020