TALER

Foto: Jeff Hunter

GITTE GRAVENGAARD

Ph.d., lektor i Kommunikation, Københavns Universitet

TID: Ikke fastsat
STED: Ikke fastsat

Hvilke kompetencer skal fremtidens toplederrådgiver besidde?

Toplederens job er i dag fyldt med mange flere kommunikationsopgaver end nogensinde før. Presset fra interne og eksterne interessenter er steget. Det vil sige, at behovet for kompetent rådgivning er vokset. Derfor kræver relationen mellem topleder og rådgiver, at de meget hurtigt opbygger en tillidsfuld professionel relation. Men hvilke kompetencer skal toplederrådgiveren besidde for at lykkes?

Gitte Gravengaard og Anders Monrad Rendtorff offentliggør deres nyeste forskningsresultater om de nødvendige kompetencer, du bør have som nuværende eller fremtidig kommunikationsrådgiver for en topleder. Oplægget giver svar på:

  •  Hvilke kompetencer besidder den dygtige og effektive kommunikationsrådgiver, og hvordan ser god kommunikationsrådgivning ud i praksis?
  • Hvordan skaber man hensigtsmæssige relationer til dem, man skal rådgive, og hvilke kompetencer skal fremtidens rådgiver besidde?

Du får også værktøjer og beskrivelser af best practice, du kan bruge i din hverdag som rådgiver.

Oplægget tager udgangspunkt i forskningsprojektet ’Toplederkommunikation og Fremtidens Rådgiver’, som Københavns Universitet og RelationsPeople står bag. Her har de bl.a. interviewet en lang række kommunikationsrådgivere om deres praksis – i alt 55, og de har interviewet 17 topledere (CEOs og bestyrelsesformænd) om deres samarbejde med kommunikationsrådgiverne.

KONTAKT

TILMELDNING, BETALING OG PRAKTIK:
Patrick Mark Reimers
pmr@journalistforbundet.dk
Tlf: 33 42 80 00

PROGRAM:
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf.: 26 36 27 83

KOM-PRISER:
Anne Skriver
anne@kforum.dk
Tlf: 26 33 22 82

MARKEDSFØRING:
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf.: 26 36 27 83

 

VENUE

THE PLANT
Raffinaderivej 22
2300 København

Se kort

ARRANGØRER

BILLETTER

Copyright @ KOM20 2020