KOM-PRISERNE

På KOM20 uddeler vi de tre KOM-priser: KOM-prisen, Årets Kampagne og Specialeprisen.
Priserne er en hyldest til stærk faglighed, vovemod, kreativitet og innovation i kommunikationsfaget og -branchen.

Du kan læse mere om priserne herunder, og se, hvordan du indstiller til priserne.

Professor Winni Johansen og professor Finn Frandsen vandt årets KOM-pris i 2019, for deres årtier lange arbejde med at sætte krisekommunikation på landkortet.

Foto: Ulrik Weng

KOM-PRISEN

KOM-Prisen gives til en person, der har styrket både kommunikationsfaget som disciplin og kommunikationsbranchen, fx i forhold til omdømme eller ny praksis.

Prisen kan gives til en person, der med ekstraordinær faglig styrke har skabt nye metoder eller viden, der løfter og udvikler kommunikation som fagligt felt. Prisen kan også gives til en person, som har skabt bemærkelsesværdige resultater ved hjælp af strategiske, kommunikative greb.

Uanset, så gives KOM-Prisen til et fagligt fyrtårn!

Læs mere om KOM-prisen

Ved KOM19 blev vinderen af årets kampagnepris: Snap-pack – CommunityContent, Staerbo Communication, SMART, Yellow og IUM for Carlsberg.

Foto: Ulrik Weng

ÅRETS KAMPAGNE

Prisen for Årets Kampagne bliver givet til en kampagne, der har opnået særlig opmærksomhed og resultater ved at være solidt funderet i kommunikationsfagets metoder. Årets Kampagnepris gives til en kampagne, der har efterladt indtryk, og som man husker. Prisen kan gives for vovemod, kreativitet, resultater eller bred faglig anerkendelse. Prisen hylder den sublime kampagne – og selvfølgelig virksomheden eller organisationen bag.

Læs mere om Årets Kampagne

Her ses de nominerede til Årets Specialepris ved KOM19. Vinderen blev Josephine Staunsbjerg med sit speciale “Mikroinfluencere: Et autentisk talerør?”

Foto: Julie Kolbeck

SPECIALEPRISEN

DJ – Medier & Kommunikation og Kforum kårer 2019’s bedste speciale!

Specialeprisen har til formål at hylde nytænkning, vidensdeling og faglighed – og selvfølgelig god kommunikation. Ligeledes er det ikke kun de akademiske kriterier, der vægtes, men også skarpe emnevalg, kreativitet og modighed. Så skynd dig at indsende dit speciale til studerende@kforum.dk – senest 31. januar 2020. Efter deadline nomineres 8 af de indsendte specialer til at gå videre i konkurrencen, hvor juryen kårer de 3 bedste k-specialer og præmierer dem med op til 10.000 kr. ved KOM20.

Læs mere om Specialeprisen

Kontakt Anne Skriver for yderligere information om KOM-Priserne.

Foto: Kforum

ANNE
SKRIVER

Kforum
KOM-Priserne

anne@kforum.dk
Tlf: 26 33 22 82

KONTAKT

TILMELDNING, BETALING OG PRAKTIK:
Patrick Mark Reimers
pmr@journalistforbundet.dk
Tlf: 33 42 80 00

PROGRAM:
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf.: 26 36 27 83

KOM-PRISER:
Anne Skriver
anne@kforum.dk
Tlf: 26 33 22 82

MARKEDSFØRING:
Ditte Havelund
ditteh@kforum.dk
Tlf.: 26 36 27 83

 

VENUE

THE PLANT
Raffinaderivej 22
2300 København

Se kort

ARRANGØRER

BILLETTER

Copyright @ KOM20 2020